Honorarfonden.dk

Smil Fonden siger tak!

TV AVISEN KOM FORBI

Det lykkedes os at lokke TV-AVISEN forbi, så du/I kan også lige få et indblik i, hvordan torsdagen forløb. Her havde vi hyret tre make up artister og arrangeret at alle familier kunne få taget et familieportræt.
Det var en aktivitet, som mange af dem blev rørt over, da de ofte har været adskilt i lange periode på grund af indlæggelser og generelt ikke har overskud til at arrangere den slags – og slet ikke få lidt forkælelse oveni og føle, at de så godt ud.
Du skulle have set, da vi udleverede portrætterne i stort, udprintet version fredag morgen, de var simpelthen lykkelige og det var dejligt at kunne give dem et varigt minde med hjem.

 

 

 

Se indslaget om SMILcamp i TV Avisen her

 

 

KOMMENTARER FRA FORÆLDRENE

De kommentarer, vi har fået ind via vores evalueringer, er meget rørende. Her er lige et udpluk fra fire forskellige forældres besvarelser:

“Det har været som at få drysset tryllestøv over sig, de dage vi har været sammen. Er fuldkommen blæst væk af lykke og taknemmelighed”

“Alt har virket så planlagt og overskudsagtigt, lige det man har brug for når man er familier som os. Vi skal normalt finde kontrol når noget vakler men her har vi kunne slappe HELT af.”

“SMILcamp18 bragte os sammen med forældre og børn, som ikke har samme sygdom, men hvor konsekvenserne af barnets sygdom er tæt beslægtede. På den baggrund har vi fået opbygget et forældre-fællesskab, hvor vi i høj grad kan bruge hinanden.”

“Willads kigger på mig onsdag efter foto og siger: ‘Mor, det har været den bedste dag i mit liv.’ Det er fantastisk som mor at høre. at ens barn har haft den bedste dag nogensinde.”