Honorarfonden.dk

Rise Above opbygning af huse på Filippinerne efter tyfon

CEBU 1 CEBU 2

Rise Above med Flemming og Gabriel i spidsen har været teamet der har hjulpet hundreder med at få ny bolig. Vi har allerede tegninger af huse til små, medium og store familier. I billedet til højre er det tømreren Maximo der er i møde med Flemming og Gabriel. Familierne vi skal bygge huse for er meget spændte på hvor husene skal bygges. Træer ligger fortsat strødt rundt omkring fra tyfonens hærgen.

CEBU 3 CEBU 4

På vejen ud, tog vi indenom deres huse.
Selv om det var kun ruiner.

I løbet af de neste 4 uger rejste vi op hver uge for at holde øje med hvordan det gik. Heldigvis har vi en tømrer som vi kan stole fuldt og fast på, som gør at vi ikke behøver at bekymre os. Han har et team på 3 som han arbejder sammen med. De gør det hele fra at skære tømmeret ud af kokosnød palmer. De ved precis hvor mange brædder der kommer fra et palmetræ. Ganske imponerende.

CEBU 5 CEBU 6

Det var så dejligt at rejse derop for en uge siden for at se hvordan det var gået. Børnene kom løbende og trak os med for at vise os deres nye hjem. Vi blev bedt om at sige TUSIND HJERTELIG TAK til deres sponsor som nu har gjort det muligt for dem at bo i et verdig hus, hvor der er tørt når det regner, og hvor de ikke behøver at være bange for at væggene og taget skal blæse væk neste gang der kommer stormvejr.