Honorarfonden.dk

Gadens Børn

Kære søde jer, 

Vi skriver til jer for at udtrykke vores dybeste taknemmelighed og glæde over jeres fantastiske støtte til Gadens Børn. Det har været et helt igennem vildt og forrygende år, hvor nye projekter er kommet til, og allerede etablerede projekter har vokset sig større og stærkere. Intet af dette var muligt uden jeres hjælp og støtte, og vi er jer derfor evigt taknemmelige for at hjælpe os med at støtte børnene og give dem en chance for en bedre fremtid. Vi vedhæfter hertil vores årsberetning, hvor I kan læse mere om Gadens Børns udvikling og ånd.

Vi håber, I vil læse med og huske på den kæmpe rolle, I har spillet i Gadens Børns udvikling og succes. Det er på grund af JER, at vi hver eneste dag hjælper over 550 gadebørn i Kolkata til en lys, varm og tryg fremtiden væk fra gaden.  

Endnu en gang af hjertet tak fra hele Gadens Børn Team

Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe en <3

Årsrapport fra Gadens Børn