Honorarfonden.dk

Døveskole i Gambia

Døveskole Gambia 1                 PPå

Her ser I, hvordan skolebørnene i Døveskolen nu igen kan køre med skolebusserne,
fordi I har været med til at skaffe de penge, man manglede for at opretholde denne drift.

Døveskole Gambia 3               Døveskole Gambia 4

Den er fyldt med dejlige skolemøbler, som jeg fik lov at pakke på Herfølge Skole, fordi man i Køge Kommune udskiftede skolernes skolemøbler, og hvor man så derefter fik lov at tage af de gamle skolemøbler, hvis man f.eks. have et ulandsprojekt, hvor man kunne bruge sådanne møbler. Der er mange steder i Gambia, hvor lærere og elever må sidde på jorden, når der undervises,  fordi man ikke ejer en stol eller et bord, så det var vidunderligt at kunne pakke 8 tons skoleborde og stole og sende dem af sted dertil.

Tak for hjælpen

Gudrun Awa Jørsing