Honorarfonden.dk

Wakasa

Her er nogle billeder fra Wakasa projektet i landsbyen Kantanini, Tanzania.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA               OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som det kan se er køkkenet nu ved at være færdigt og ser meget fint ud. Der går et cemerntbord hele vejen rundt indvendig, og der bliver skabe under det.
Mellem de to døre er der plads til køleskab og fryser. Man er meget stolt og glad for komfuret. Det er flot. Cementbeholderen til venstre fytldes på en eller anden måde med vand, der varmes op af komfuret. Der er også en lille ovn. Læg mærke til skorstenen, der stikker ud i taget Midt i rummet skal der være et rundt træbord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det sidste billede er af mamaer, der vander træer. Der er nu plantet træer i en afstand af 100 m fra centret op ad bakken. Så langt når vandslangen, og d’er stopper vi nok for nu. Når de træer så er godt i gang , kan vi gå videre.

Det er nogle glade og stolte mamaer,, der har klaret at plante træer og meget mere samtidigt med at de også har passet der småforretninger i forhold til mikrolåneforeningen.