Honorarfonden.dk

Vandpumpeprojekt i Tanzania

Vi sender en stor tak for den støtte I gav os, så vi kunne få etableret en vandpumpe. Vi er kommer et stykke af vejen, idet vi har nået at bore hullet og indkøbt en vandpumpe, som kan pumpe 6000 liter i timen. Vi er nu gået i gang med at søge andre fonde, så vi kan få bygget tanke til opbevaring af vand og rørledninger, så vi levere vand til udvalgte områder. Vi har planer om at bygge 2 tanke, som hver især kan indeholde 80.000 liter vand. Det første område vi leverer vand til er skolen, helsecenter. vi vil også sætte vandhaner op på forskellige steder, så alle i landsbyen kan hente vand på en nem måde.

Her er et par billeder af den første del af projektet, som er boringen af hullet til pumpen.

Vandpumpe-300x200                Vandpumpe-2-300x200

De bedste hilsner fra

Mama Gladness
Tengeru Cultural Tourism

Se mere om selve Tenguru cultural tourism på denne hjemmeside: http://www.tengeruculturaltourism.org/